Online bingo avond

Sophie Bras

Opgehaald

1.178
235% bereikt van mijn streefbedrag € 500
Qr

Omdat wij op dit moment niet kunnen collecteren of andere acties op kunnen zetten om geld op te halen voor onze dieren, hebben wij een leuk alternatief bedacht namelijk een Online Bingo!

Datum: Zaterdag 20 juni Tijdstip: 19:00 uur.

De opbrengst van de bingo avond komt ten goede van het Dierenopvangcentrum en zal worden gebruikt voor het Helios Fonds. De opbrengst van dit fonds is voor operaties bij de dieren uit het DOC die een ‘prijzige’ operatie nodig hebben. (Denk hierbij aan knie operaties of gebitsoperaties)

Wil jij ons steunen? Heb je zin in een gezellige bingo avond vol dierenweetjes en met toffe prijzen? Geef je dan snel op. Aanmelden: Mail je naam, 06-nummer en het aantal kaarten dat je wilt bestellen naar: bingo.docenschede@gmail.com en wij regelen de rest.
Kosten:
* 1 kaart € 5,-
* 2 kaarten € 7,50,-
* Familie pakket: € 25,- (4 kaarten + heerlijke vegetarische hapjes schaal van Trattoria Sapori e Ricordi) (Enschede) Let op! Het familie pakket kan t/m 15 juni besteld worden i.v.m. het voorbereiden van de schalen.

Betaling gaat via een Tikkie, andere betaalmogelijkheden in overleg. Na betaling ontvang je van ons:
* De bingokaarten (en)
* De spelregels + uitleg
* YouTube-link waarop wij op 20 juni live uitzenden

Let op!! Meedoen met de bingo kan alleen maar door te mailen naar bingo.docenschede@gmail.com niet door een donatie te doen. Kan je niet meedoen met de bingo maar wil je wel doneren voor het Helios Fonds dan kan dat hier!

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.