Online bingo avond

Sophie Bras
Qr
van totaal € 500 (235%)

Omdat wij op dit moment niet kunnen collecteren of andere acties op kunnen zetten om geld op te halen voor onze dieren, hebben wij een leuk alternatief bedacht namelijk een Online Bingo!

Datum: Zaterdag 20 juni Tijdstip: 19:00 uur.

De opbrengst van de bingo avond komt ten goede van het Dierenopvangcentrum en zal worden gebruikt voor het Helios Fonds. De opbrengst van dit fonds is voor operaties bij de dieren uit het DOC die een ‘prijzige’ operatie nodig hebben. (Denk hierbij aan knie operaties of gebitsoperaties)

Wil jij ons steunen? Heb je zin in een gezellige bingo avond vol dierenweetjes en met toffe prijzen? Geef je dan snel op. Aanmelden: Mail je naam, 06-nummer en het aantal kaarten dat je wilt bestellen naar: bingo.docenschede@gmail.com en wij regelen de rest.
Kosten:
* 1 kaart € 5,-
* 2 kaarten € 7,50,-
* Familie pakket: € 25,- (4 kaarten + heerlijke vegetarische hapjes schaal van Trattoria Sapori e Ricordi) (Enschede) Let op! Het familie pakket kan t/m 15 juni besteld worden i.v.m. het voorbereiden van de schalen.

Betaling gaat via een Tikkie, andere betaalmogelijkheden in overleg. Na betaling ontvang je van ons:
* De bingokaarten (en)
* De spelregels + uitleg
* YouTube-link waarop wij op 20 juni live uitzenden

Let op!! Meedoen met de bingo kan alleen maar door te mailen naar bingo.docenschede@gmail.com niet door een donatie te doen. Kan je niet meedoen met de bingo maar wil je wel doneren voor het Helios Fonds dan kan dat hier!

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
25-06-2020 | 08:36
24-06-2020 | 07:40 Succes Sophie , met je goede actie om zieke dieren te kunnen opereren . Liefs van je tante Claudia
23-06-2020 | 12:58
23-06-2020 | 11:15 In 1 woord wauw! Wat was de bingo afgelopen zaterdag geslaagd! Wij hebben een super leuke en gezellige avond gehad en volgens mij heel veel meespelende mensen en dieren ook. En als kers op de taart hebben wij offline 930 euro opgehaald voor het Helios Fonds. Echt fantastisch!
21-06-2020 | 12:50
Bekijk alle

Wat was de bingo avond geslaagd! Bedankt iedereen.

23-06-2020 | 11:46 In 1 woord wauw! Wat was de bingo afgelopen zaterdag geslaagd! Wij hebben een super leuke en gezellige avond gehad en volgens mij heel veel meespelende mensen en dieren ook. Want kijk nou al die leuke foto's die wij hebben binnengekregen 😍 En als kers op de taart hebben wij op de avond 930 euro opgehaald voor het Helios Fonds. Echt fantastisch!Alle donateurs en iedereen die bij deze avond geholpen heeft, super bedankt! Zonder jullie was dit niet mogelijk. 
Lees meer