Streefbedrag behaald

Buster heeft dringend een operatie nodig!

Opgehaald

1.710
101% bereikt van het totaalbedrag € 1.680
Afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen

Buster is hét voorbeeld van veerkracht en pech. Als klein kitten is hij samen met zijn broertje bij ons gebracht. Ze zaten samen opgesloten in een gesealde kist met vracht uit Rotterdam. Hoe ze daar terecht zijn gekomen is voor iedereen een raadsel, maar dat wij op zoek moesten naar een nieuwe eigenaar was ons al snel duidelijk.

Een eigenaar was snel gevonden, maar dit bleek helaas geen ‘Forever home’. Wederom belandden zij bij ons in de opvang, maar ditmaal met een fiks medisch verhaal. Zoals op het filmpje te zien is, kan Buster op dit moment zijn beide achterpoten niet goed gebruiken. Hij heeft aan beide knieën een operatie nodig om weer goed te kunnen lopen.

Buster kan zijn beide achterpoten niet gebruiken 

De prognose is goed en wij gunnen dit Buster meer dan welke kat dan ook. Ondanks alle ellende die hij in zijn korte leventje heeft gehad, blijft hij bijzonder aanhankelijk en lief.

Deze operaties zijn helaas ook erg prijzig en er staat hem een lange revalidatie periode te wachten. Voor een totaalbedrag van €1680,- kunnen wij beide operaties laten uitvoeren en kan Buster uitzien naar een gelukkig en pijnvrij leven. Wil jij ons helpen met een bijdrage? Elke bijdrage is meer dan welkom, hoe klein ook. Namens Buster alvast bedankt! 

Draag jij bij aan een gelukkig en pijnvrij leven voor Buster?