Help 21 gedumpte cavia's!

Opgehaald

498
62% bereikt van het totaalbedrag € 795

Zondag 1 augustus kwam er een melding binnen bij de meldkamer van de Dierenambulance: ‘Kunnen jullie met spoed komen? Er lopen heel veel cavia’s in een sloot bij het Lutterzand’.

De chauffeurs bedachten zich geen moment en gingen snel ter plekke. En inderdaad; in een sloot troffen ze maar liefst 21 cavia’s aan.
13 Mannetjes en 8 vrouwtjes waaronder ook nog enkele jonge dieren. Met een vangnet zijn ze uit de sloot gehaald en overgebracht naar het Dierenopvangcentrum in Enschede.

Natuurlijk zouden we graag weten waarom de cavia’s op deze manier uitgezet zijn, was er dan echt geen andere oplossing? Maar wat voor ons meer van belang is, is dat de diertjes nu een schoon en veilig onderkomen hebben in het asiel. Alleen lopen de kosten van deze 21 gedumpte cavia's in onze overvolle opvang enorm op! 

Alle cavia's zijn nagekeken en behandeld door een dierenarts. Daarnaast lopen de kosten voor de dagelijkse verzorging flink op. Ook is ons vangnet kapot gegaan tijdens de vangactie. Wil jij ons helpen met een bijdrage voor de opvang en verzorging van deze 21 gedumpte cavia's? En ons helpen met een bijdrage om ons vangnet te vervangen? Heel erg bedankt alvast! 

Draag jij bij aan de opvang van de 21 gedumpte cavia's?