Update!

11 juli 2023 17:51

Onze pups lopen inmiddels rond alsof ze nooit anders gedaan hebben. Ze komen eraan gestormd als ze ons horen en verzamelen zich netjes om meegenomen te kunnen worden. Ze krijgen een grote mond, hangen elkaar regelmatig in de vacht met het stoeien en luisteren aandachtig als je tegen ze praat.

Met het mooie weer en dankzij jullie donaties hebben wij alvast een buiten-ontdekkingsruimte gecreëerd. De eersten hebben al hun best gedaan om hiermee te spelen.

Ook hebben we ze kennis laten maken met knuffeltjes en speeltjes, wat vonden ze dat interessant! De meesten hebben zich hier stierlijk mee vermaakt, maar sommigen hechten toch meer waarde aan het stoeien met elkaar of aan hun schoonheidsslaapje.
Inmiddels zijn ze voor de 2de keer ontwormd. Bleehhgg, wat is dat smerig zeg! Dit ging er zeker niet in als koek. De pups vinden het niet voor herhaling vatbaar. Maar kleine jongetjes en meisjes, dit is echt het beste voor jullie gezondheid!

Elke keer als ze onder de mens zijn, komen ze in contact met veel verschillende mensen. Ook komen er regelmatig kinderen knuffelen. Dit vinden ze fantastisch, ze beginnen ons allemaal inmiddels ook uit te dagen voor spel. Zo ontzettend poepig die mini spelbuigingen!

Inmiddels kijken we een serietje met ze, zetten we kinderliedjes op en zingen we vervolgens uit volle borst mee. Dit is maar gek. De slaapliedjes doen het wel goed, hier vallen ze heerlijk van in slaap.