Pupdate!

13 juli 2023 16:05
Wat hebben we veel te vertellen over deze pups! 
 
Hun individuele karaktertjes komen duidelijk tevoorschijn, dat is erg leuk om te zien. Een paar knuffelkontjes, een paar stoere puppers en een paar die gewoon lekker hun eigen ding doen. Ze vermaken zich goed met al hun speelgoed en ze zijn stuk voor stuk dol op mens en dier.
 
Inmiddels zijn ze 6 weekjes oud en hebben ze hun eerste vaccinatie gehad en zijn ze gechipt. Ook hierin onderging de één dit enorm stoer, de ander stelde het toch iets minder op prijs en liet dit ook horen. De formaat verschillen werden nogmaals duidelijk, we hebben heerlijke bolle pups, en pupjes van een wat kleiner formaatje er tussen zitten. Ook zijn ze voor de 2de keer ontwormd. Deze keer hebben ze al een enorme eetlust, dus de ontworming ging er gelukkig in zonder strijd en gedoe. Knappe pups! 
 
Met het prachtige weer zijn we veel buiten met de pups, spelen in onze buiten-ontdekkingsruimte en rondjes rennen/chillen op het grasveld. Die grassprietjes zijn ook enorm leuk om mee te spelen! Wat ook erg leuk is, is een tunnel. Hier kun je prachtig doorheen rennen, je in verstoppen en vervolgens je broertjes/zusjes laten schrikken door er opeens uit te springen. Samen stoeien in de tunnel is ook leuk, of achter elkaar aanvangen! De ballenbak is ook een groot succes. Ook hierin stoeien is heerlijk vermaak. Zowel voor de pups, als voor ons om toe te kijken.
 
Stuk voor stuk zijn het heerlijke pups en ondanks dat ze nu een beetje baldadig worden (want alles wat beweegt daar kun je in happen), genieten we met volle teugen van dit opgroeiende grut. 
 
Nog even en ze vliegen uit.. Vanaf dinsdag de 18de komen ze online op onze website en mogen we potentiële nieuwe baasjes uit gaan nodigen om kennis te komen maken.
 
Stay tuned voor de laatste weekjes van hun verblijf bij ons!