Streefbedrag behaald

Help ons aan een Surro Kitty

Opgehaald

545
106% bereikt van het totaalbedrag € 510
Afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen

Update: Bedankt voor al jullie lieve donaties! We zijn echt ontzettend blij om te zien dat we al zo snel ons streefbedrag hebben gehaald. Omdat we heel graag nog een tweede Surro Kitty willen aanschaffen, hebben we ons streefbedrag aangepast. Hopelijk halen we dit streefbedrag ook! 

Het kittenseizoen is weer begonnen en daarmee komen ook weer de eerste moederloze kittens binnen. Deze weesjes worden met flesvoeding grootgebracht en vooral de eerste paar weken hebben zij om de paar uur een flesje kittenmelk nodig. Dat is behoorlijk intensief en daarom zouden wij graag een Surro Kitty willen aanschaffen Dat is een soort warmte knuffel waarmee de natuurlijke moeder wordt nagebootst en dat zorgt ervoor dat de kittens makkelijker zullen gaan drinken. Als de baby’s klaar zijn met drinken kunnen ze lekker warm blijven door zich tegen de Surro Kitty te nestelen.

Maar om deze Surro Kitty aan te schaffen hebben wij dringend jouw hulp nodig. Zou jij ons willen steunen met een financiële bijdrage zodat wij deze kunnen aanschaffen voor de kittens? Mede namens de moederloze kittens alvast bedankt!

Help jij ons met een financiële bijdrage?