Het gaat goed met Siep

29 maart 2024 15:56
Hoi, hier ben ik weer!
 
Ik wilde jullie graag weer even vertellen hoe het met me gaat. Het gaat super! Die bench rust vind ik stom hoor.. of nouja, in de bench doe ik het best goed, maar als ik eruit mag ontplof ik van de energie. En dat mocht ik natuurlijk niet, helemaal gek doen met mijn pootje. Dus, mijn pleegmama heeft wat bedacht. Bij Pronk's Dogshop gingen wij een veel leukere kap ophalen, maar er is ook een supermooie wandelkar aangeschaft! Ik heb al een paar wandelingetjes gemaakt, dat is goed voor mijn socialisatie en prikkel inname zegt mijn pleegmama. Ik vond het maar wat interessant! In het begin vond ik het een beetje gek, snapte ik niet zo goed wat de bedoeling was. Maar daarna vond ik het heerlijk om als een prinsje rondgereden te worden.
 
Donderdag was ik bij de dierenarts voor controle. Die zei dat ik het supergoed deed! Het zag er allemaal mooi uit. Ik mocht zelfs mijn kap af.
 
Ik ga nu kaploos door het leven! 
 
Over 2,5 week mag ik weer op de foto en als alles er dan mooi uitziet mag gelijk mijn cyborg gedeelte weggehaald worden. Dan ben ik weer gewoon Siep. Dat was mijn update al weer. Donateurs, bedankt voor jullie steun en betrokkenheid! 
 
Tot snel!
 
Met vriendelijke poot, Siep